10/08/2007

No hi ha excusa, però hi ha retorn.

No hi ha excusa, però hi ha retorn.
Durant un temps han estat inactiu els articles (interessants? atrevits?) del SaBaLLuT. És evident, que ningú els haurà trobat a faltar però potser ara que hi tornen a ser algú se'ls llegirà.
Aquest retorn no es perquè si.
Avui m'he despertat i m'he adonat de que cal tornar activar aquest petit espai crític, que de per si no és res si no hi ha un contingut diferent al que ja es pot cercar en altres espais.
Perquè no cal que torni la dreta tradicional per llevar-nos i adonar-nos que ens estan donant pel sac amb molts aspectes, de fet aquest blog té l'esperit de donar pel sac els que ens donen pel sac i en el moments del seu naixament eren els PSOE i estils busots els que donaven pel SAC, i és evident, que encara avui dominen "el cotarro" (amb el ben entès de l'expressió).

Les eleccions municipals van ser un correctiu pel SaBaLLuT, no va ser golejada però va quedar tocat, també sap que ho seran les generals dels veïns. El SaBaLLuT sempre perd a les eleccions però les properes tot i que "el donguin pel sac" no hi juga (la derrota és menys amarga). Bé es evident que les del 2008 també seran derrota. I tant li fa si guanya el PP o el PSOe les polítiques econòmiques no canviaran i l'estil serà similar (perquè el poder els ha assemblat, fixeu-vos sinó amb el ZP, cada cop té un discurs més igual al del PP).

Hi ha la teoria que quan governa la dreta (PP) els moviments socials créixen per denunciar les polítiques agressives del govern, i que la dreta de l'esquerra (PSOE) quan ho fa aconsegueix adormir el personal. Bé Sabadell segurament n'ha estat exepció als darrers anys pels diferents casos succeïts que tenien com a culpable el govern municipal, últimament però sembla que en Busots ha assimilat el paper del Montilla, el de la trista figura, i el problema de fons és que és l'únic que els hi surt bé: fer de gestor i no fer POLítIQUEs, no dir REs que no estigui escrit, que no estigui AMANiT.
EL SaBaLLuT tornarà a posar la SALSA perquè les crítiques estiguin el peu del canó. Aprofitant també aquest nou post comentar que ha nascut Vilaweb Sabadell (www.vilaweb.cat/sabadell) com a nou canal de comunicació, un fet molt interessant i bo per la nostra ciutat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest día s'ha fet esperar, ja era el moment de que tornesiu! esperem que seguiu igual.
Salutacions!