1/03/2007

Propostes de futur, OrDinT la CrUïLLa...

www.territoris.net
En aquest pàgina web es pot trobar l'article ampliat que publica en el seu retorn Ordint la trama. La revista torna amb més força que mai, i demostra que a Sabadell hi ha futur més enllà del dia a dia gris del malgovern.
Ho fa de dues formes, tornant com a revista, que és d'agrair i esperem que no decaigui, per cert, amb un format més amè i visual, i per altra banda, perquè presenta PROPOSTES per la ciutat des d'una visió no partidista i innovadora, i un cop més, ens ensenya que la societat civil crítica existeix.

Realment, la proposta de Territoris és molt interessant i deixa bastant pobre l'estudi realitzat per tot un Departament com és el de Política Territorial i Obres Públiques.
En Saballut Duran de Ferro no entrarà en valoracions però esperem que tots els sabadellencs tinguin la possibilitat de conèixer les diferents propostes, uns ho fan des de l'administració pública, amb grans despeses, utilitzant un sala del Pere IV per informar d'allò que es vol imposar, uns altres, utilitizem els mitjans no partidistes que tenen el ressò que tenen, però que alhora tenen la llibertat que altres no tenen.
El mapa que podeu veure és una de les propostes que realitzen. Des d'aquí animem a tothom que es llegeixi la proposta perquè, avui a Sabadell és un dels temes cabdals, més important que fets que han provocat mobilitzacions.

Endavant amb SABADELL CRUïLLA, el SaBaLLuT el pren com una bandera i un símbol d'esperit crític.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.